Next
STATS
Transfer Centre 

REDMEN FAMILY AFHOLDER CHRISTMAS CHARITY FOR ANDET ÅR I TRÆK

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenRedmen Family afholder igen i år Christmas Charity til fordel for North Liverpool Foodbank.
For andet år i træk arrangerer Redmen Family indsamlingen 'Christmas Charity' og igen i år går de indsamlede midler til North Liverpool Foodbank.

Christmas Charity er en national indsamling, arrangeret af Redmen Family, der har til formål at støtte godgørende formål i Liverpool by. Sidste år blev der indsamlet i omegnen af 30.000 kroner, der gik til North Liverpool Foodbank, hvor nødlidende borgere kan hente de fornødenheder de har brug for.

Dette års Christmas Charity vil igen være til fordel for North Liverpool Foodbank, der udfører et utrætteligt stykke arbejde hver eneste dag, for at hjælpe de udsatte borgere i byen.

Og hvorfor samler danske Liverpool-fans så ind til nødlidende i Liverpool? 

Det gør vi for at give noget tilbage til den by, hvor tusinder af danske Liverpool-fans har haft storslåede oplevelser gennem mange årtier. En by hvor flere føler sig mere hjemme end i deres egen fødeby i Danmark. At være Liverpool-fan er for mange langt mere end bare at støtte et fodboldhold. Mange følger byen tæt, kender dens historie indgående og føler et slægtskab med den måde man tænker og føler på egnen. Hele livsindstillingen og måden at stå sammen på er både inspirerende, men også vigtig. Sammenholdet over alt andet. 

Derfor samler vi ind til byens udsatte. Ikke for at købe aflad, men for at give noget tilbage til den by, hvortil vi valfarter i hobetal for at mærke hjertet slå og pulsen pumpe. 

Vi håber du har lyst til at støtte den gode sag.

På vegne af Redmen Family
Daniel Sichlau, arrangør af Christmas Charity.

 

Praktisk information

Indsamlingen løber fra mandag d. 2. december til og med søndag d. 8. december. Den er godkendt af Indsamlingsnævnet pr. 22. november 2019.

Du kan donere et beløb efter eget valg med MobilePay til nummeret: 5 - 5 - 5 - 5 - 5 - 2

Ønsker man at støtte sagen med en bankoverførsel kan det ske til følgende:

Middelbart Sparekasse.
Reg. nr: 1684
Konto nr.: 3230983894

Tag fat i formanden i din lokalafdeling, hvis du har idéer til arrangementer eller andet.

Der må ikke foretages hus- og/eller gadeindsamlinger til fordel for Christmas Charity. Indsamlingen foregår udelukkende på internettet og på vores stamsteder over hele landet.


 

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

TAGS   Christmas Charity   Hunger Doesn't Wear Club Colours   Redmen Family  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM