BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
JOYCE: EDWARDS VENDER TILBAGE

Andy Robertson, Alisson Becker
 
Foto: Getty Images ©

ROBBO: VI GAV DEM DEN BEDST TÆNKELIGE START


Andy Robertson og Virgil van Dijk er optimistiske, selvom Liverpool led et sjældent nederlag i går aftes.



Det var et par fattede, men skuffede Liverpool-spillere som stod klar til post-match interviews efter gårsdagens nederlag til Atletico Madrid. 

Her er hvad henholdsvis Andy Robertson og Virgil van Dijk havde at sige efter opgøret

 

Andy Robertson:

“Indkastet inden hjørnesparket (som Atletico Madrid scorede på, red.) skulle være givet til os, så der begik dommeren en fejl, men deres mål fra hjørnesparket er bare en rikochettering."

“Det var tæt, men den var onside og så gav vi dem den bedst tænkelige start, så de kunne få deres fans op af sæderne. De begyndte at falde og forsøgte at komme under huden på os, men vi håndterede det godt."

“De faldt let, men vi kom over det og vi er bedre end det. Det var en anstændig indsats, men vi har en returkamp, hvor vi kan få balance i regnskabet." 

“Den indsats (Atleticos, red.) er hvad Simeone er. Når du ikke spiller imod ham er det sikkert glimrende at se på, men vi har intet problem med det. De fejrede som om at de var gået videre, men lad os nu se. Vi har nogle uger, så kommer de til Anfield. Vi ved vores fans vil være der, så det er også op til dem at komme."

 

Virgil van Dijk:

“Vi vidste det ville blive en hård kamp, specielt her på deres hjemmebane med fansene bag dem og det hjalp ikke, at vi indkasserede et mål efter hjørnespark på deres første chance." 

“Det var ikke engang en chance. Det var held, men det tæller stadig."

“Det er den måde de spiller på og så er det også en smule spansk fodbold også. Du bliver nødt til at tilpasse dig det, men vi vidste godt. Vi håndtere det egentlig ganske fint. Det er ikke let, men det er en del af deres spil og det må vi jo bare tilpasse os."

“Beskeden i pausen var at vi skulle fortsætte med at spille og få gang i hurtige sideskift og vi vidste at der ville komme chancer. Vi havde bolden det meste af kampen, men vi kunne ikke skabe de store chancer. Nu har vi 90 minutter til at få det ordnet og vi bør være fulde af selvtillid."

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..