Next
STATS
Transfer Centre 
Andy Robertson i aktion mod Norwich

ROBERTSON: FORETRÆKKER IKKE EN GENTAGELSE AF 5-4-KAMPEN

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    6 Måned(er) sidenAndy Robertson regner med en mere stille dag på kontoret end dengang Liverpool vandt 5-4, men han er dog klar til en gentagelse, hvis det skulle være.
Andy Robertson husker Liverpools vilde 5-4-opgør mod Norwich, men foretrækker ikke at det ligefrem gentager sig til dagens kamp.

Det siger han i et interview med klubbens hjemmeside.

“Jeg husker at Lallana scorer vindermålet og spurter over til manageren, mens han tager sin trøje af. Og så gik brillerne i stykker."

“Jeg ville foretrække en mindre begivenhedsrig kamp end den, men selvfølgelig, hvis det er hvad der er nødt til at ske, så er det hvad der er nødt til at ske. Det var en fantastisk kamp og det viser også hvad Norwich er i stand til. At score fire mål mod et af de store hold sker ikke ofte. De var i stand til det dengang og måske har deres principper ikke ændret sig. Stadion og fansene har i hvert fald ikke. Så vi ved hvor hårdt det kommer til at blive. Det er op til os at bringe vores 'A'-game og forhåbentlig få det resultat vi har brug for." 

Og Robertson mener at der er tale om små marginaler, der ikke har været på Norwich' side i denne sæson.

“Norwich er et virkelig godt fodboldhold, men de kæmper også for livet og jeg tror at vi kommer til at se det. Når de bliver slået, bliver de ikke slået særlig stort. Det er små marginaler i denne her liga og uheldigvis er de ikke faldet ud til deres fordel. Det er måske derfor de er i den position de er i, men de kan godt få resultater i denne her liga, det har de bevist."

“Så vi skal være på 100 procent. Hvis vi er bare en anelse under det, så venter der os en hård eftermiddag og Norwich vil få noget ud af det. Det er op til os at sørge for vi er klar, før kampen starter." 

TAGS   andy robertson   norwich  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM