Next
STATS
Transfer Centre 
Wayne Rooney mener at Liverpool fortjener at få sin titel

ROONEY: LIVERPOOL FORTJENER DERES MESTERSKAB

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenDu læste ikke forkert. Wayne Rooney mener at Liverpool fortjener sit mesterskab, samt at den rette beslutning er truffet, når det kommer til at gå efter at få sæsonen spillet færdig.
Der er ingen tvivl: Liverpool fortjener sin titel. 

Det skriver Wayne Rooney i sin klumme hos The Times.

"Liverpool kommer til at vinde Premier League. De har været fantastiske. De har lagt så meget arbejde i det. De fortjener den titel. Kan du forestille dig at vente i 30 år og så få tage den væk på den måde? Den rette beslutning er blevet truffet."

"Det er også den rette beslutning i forhold til oprykning, nedrykning og Champions League-pladserne. Disse spørgsmål er også store for klubberne, så jeg kunne forestille mig at der ville være større juridiske slagsmål, hvis det bare blev opgivet. Det mest fair er at slutte 2019-20 - selv hvis vi kommer til at miste næste sæson i processen."

"Det ville ikke overraske mig, hvis det kom til at tage indtil slutningen af 2020, at få afsluttet denne sæson. Fodbold er, ligesom en hvilken som helst anden industri, på ukendt territorie og ligesom en hvilken som helst anden industri, bliver det nødt til at være lydhør og tage alle nødvendige forholdsregler. For mig udelukker det også at spille sæsonen færdig for lukkede døre" afslutter Rooney.

TAGS   wayne rooney  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM