BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
JOYCE: EDWARDS VENDER TILBAGE

Mohamed Salah
 
Foto: Getty Images ©

SALAH: SPECIEL MOTIVATION MOD REAL MADRID


Mohamed Salah beskriver sig selv og holdet som ekstra motiverede forud for opgørene mod Real Madrid og siger at det ikke handler om hans opgør mod Sergio Ramos, men om holdet.



Sergio Ramos har tidligere sagt at hans opgør med Mohamed Salah har været "blæst ud af proportioner" og at han har snakket med egypteren, der efterfølgende har sagt at han er okay med hændelsen i Kiev. 
 

Den forklaring er Mohamed Salah dog ikke helt enig i: "Han sendte mig en besked, men jeg har aldrig sagt at det var 'fint'". 
 

Salah siger om opgørene mod Madrid: "Lad os bare sige det sådan at jeg har en speciel motivation for at vinde opgørene og gå videre til semifinalerne. Hvad der sker i de kommende kampe kommer ikke til at ændre hvad der skete i Kiev. Det ligger i fortiden. 
 

"Kampen ligger bag os - jeg tænker ikke på det. Jeg tænker på holdet: Alle er fokuserede og ønsker at vinde. That's it." 
 

Salah mener desuden at Liverpool er det hold, der har savnet fansene på lægterne mest i denne sæson: 
 

"Vi savner Anfield! Alle kan se det. Vi har mistet meget uden vores fans - og jeg tror vi er det hold, der savner dem mest." 
 

På spørgsmålet om hvilken Real Madrid-spiller han helst vil have til Anfield er svaret kontant: "Jeg synes vores hold er godt nok som det er - og sådan er det." 

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..