Next
STATS
Transfer Centre 

SALZBURG-TRÆNER: KLOPP ER VERDENS BEDSTE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenRB Salzburg-manager Jesse Marsch er imponeret af Jürgen Klopp som han tilmed kalder verdens bedste.
Jürgen Klopp og Liverpools forrygende form er gået ubemærket hen. I hvert fald ikke i Østrig, hvor RB Salzburg-manager Jesse Marsch har sin daglige gang.

Til mediet Omnisport roser han Klopp som han kalder 'verdens bedste'.

"Jeg tror med rimelighed at du kan sige det ud fra den måde han hold præsterer på, historien han har med spillet og den måde han har haft succes i både Tyskland og England. Det er ikke let for os, at forsøge at matche hans hold, især når du taler om det talent han har løbende rundt på banen. Men hvad så? Vi vil forsøge at spille kampen og det kommer til at handle mere om to old end om to trænere."

"For mig vil det ikke betyde mere at slå Klopp, det ville betyde mere for vores hold, at være succesfulde mod dette hold, mod Liverpol, hans hold. Det er vores fokus. Jeg går ikke for meget ind i egocentriske, personlige forhold. Det handler altid om vores hold og hvor godt vores hold er på dagen og hvor forberedte de er."

Marsch har også bemærket skaden til Fabinho, som March beskriver som en af Liverpools vigtigste spillere.

"For mig at se, er Fabinho en af deres vigtigste spillere. Han evne til at kontrollere kampen med og uden bold og forstå kampene er blandt andet hvad der har gjort dem så gode. Men de har spillet en masse uden ham. De spillede uden ham sidste år i Champions League, så de har været i denne her situation uden Fabinho før. De har en masse gode kvalitetsspillere med erfaring, så jeg forventer ikke at de kommer til at savne ham for meget, men er han absolut en nøglespiller for dem." afslutter Marsch.

 

Liverpool møder RB Salzburg på tirsdag i den sidste gruppekamp i Champions Leagues Gruppe E.

Kampen starter 18.55 og vises på TV3 Sport

TAGS   Jesse Marsch   RB Salzburg   jürgen klopp   fabinho   champions league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM