Next
STATS
Transfer Centre 

SE VM FOR KLUBHOLD MED REDMEN FAMILY, EKSTRA BLADET & THE OLD IRISH PUB

Nyhed

  • Skrevet af Redmen Family
    10 Måned(er) sidenRedmen Family, Ekstra Bladet og The Old Irish Pub har indgået en aftale, der gør det endnu lettere for danske Liverpool-fans at følge VM for klubhold.
I et trofæskab, der ellers er godt fyldt, mangler ét særligt trofæ: VM for klubhold-trofæet. Et trofæ som Jürgen Klopp og Liverpool-truppen uden tvivl vil gøre alt for at sikre, når turen går til turneringen, der starter om mindre end 10 dage.

I den forbindelse glæder det os at kunne fortælle, at Redmen Family har indgået en aftale med Ekstra Bladet der betyder, at medlemmer af Redmen Family får halv pris på et Ekstra Bladet ++-abonnement, som er det der kræves for at kunne se turneringen online.

“Liverpool er midt i deres bedste periode i flere årtier, og det er en fantastisk mulighed, at vi kan vise deres jagt på et trofæ, de aldrig har vundet. Liverpool er store i Danmark, og eksempelvis fanklubben Redmen Family gør et fantastisk arbejde for at bringe Liverpool endnu tættere på danskerne”, udtaler sportschef på Ekstra Bladet, Allan Olsen.

 

Du kan også se turneringen med andre Liverpool-fans på The Old Irish Pub

Som et ekstra led i aftalen med Ekstra Bladet har vi sammen med The Old Irish Pub sikret, at flere af vores stamsteder i landet viser Liverpools kampe d. 18. december og 21. december, således at man kan se turneringen i godt selskab.

“Vi er glade for at kunne give danske Liverpool-fans muligheden for at se VM for klubhold i godt selskab på en række udvalgte The Old Irish Pubs fordelt over hele landet, hvor Redmen Family i forvejen er stærkt repræsenteret", siger CMO for The Old Irish Pub, Kasper Toft Jørgensen.

Dermed er der altså både mulighed for at se turneringen hjemme eller på en af de udvalgte The Old Irish Pubs i flere af Danmarks største byer.

Følgende The Old Irish Pubs med Redmen Family-afdelinger tilknyttet viser kampene:

København

Odense

Esbjerg

Kolding

Aalborg*
 

*Vores lokalafdeling i Aalborg ser kampen på John Bull Pub

 

Praktisk information

Hvordan får jeg som medlem adgang til abonnementet til halv pris?
Du finder adgangen til tilbuddet på Ekstra Bladet ++-abonnementet ved at logge ind på din profil og gå til punktet ‘Rabat’. Husk på at tilbuddet kun gælder for første måned, så du skal selv opsige abonnementet, hvis du ikke ønsker at fortsætte det.

Er du endnu ikke medlem af Redmen Family kan du blive det lige her

Hvornår spiller Liverpool under VM for klubhold?
Liverpool spiller første kamp ved VM for klubhold den 18. december, hvor klubben træder direkte ind i semifinalen. Herefter kan det enten blive en bronzekamp eller en finale lørdag d. 21. december.

Hvad er Ekstra Bladet ++?
Ekstra Bladet ++ er en del af Ekstra Bladets betalingsunivers, hvor man blandt andet kan se en masse fodbold og læse den nyeste udgave af Tipsbladet hver fredag.

Hvor henvender jeg mig, hvis jeg har problemer med at købe abonnementet?

Drejer din henvendelse sig om abonnement på Ekstra Bladet++, så ring til 70 21 03 13 på hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 samt lørdag og søndag kl. 8.00 til 12.00. Du kan også sende en mail til plus.support@eb.dk.

TAGS   vm for klubhold   Ekstra Bladet  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM