BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
JOYCE: EDWARDS VENDER TILBAGE


 
Foto: ©

SENESTE KAMP MOD SHREWSBURY BLEV EN HYLDEST TIL PAISLEY - I DAG HYLDER VI HAM STADIG


Liverpool gæster Shrewsbury Town senere i dag, i 4. runde af FA Cuppen, hvor et friskt og formodentligt ungt hold skal forsøge, at spille sig videre i næste runde.



Shrewsbury Town befinder sig i Englands tredjebedste fodboldrække (League One), hvor de ligger på en nuværende 16. plads.

Derfor er det heller ikke ofte, at det er de helt store klubber kommer på besøg, men når de så endelig gør, så er det ofte i den store pokalturnering.

Dette var også tilfældet i det seneste møde mellem de to klubber. I 1996 drog Liverpool nemlig også til Shrewsbury Town, i 4. runde af FA Cuppen, i et forsøg på at bringe endnu et trofæ til klubben.

Dengang var det Roy Evans der var manager, i et opgør der endte 0-4, på mål scoret af Stany Collymore, Robbie Fowler, Jason McAteer og et s.elvmål af Dave Walton.

Det var også en sæson hvor Liverpool gik hele vejen til finalen på Wembley, som forhåbentlig tegner et billede af hvordan 19/20-sæsonen også forløber.

Tilbage i 1996 hed stadion Gay Meadow. Shrewsbury er dog i mellemtiden flyttet til deres nye stadion Montgomery Walters Meadow - også kaldet New Meadow i folkemunde, hvor kampen senere i dag naturligvis spilles.

Denne kamp blev også en hyldest til en legende. Det var nemlig den første kamp efter den legendariske manager Bob Paisley måtte forlade denne verden, og han blev naturligvis hyldet for sine fantastiske bedrifter for klubben - noget han også bliver i denne sæson.

 

 

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..