Next
STATS
Transfer Centre 

SHAQIRI: VI ER BEGEJSTREDE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenXherdan Shaqiri fortæller, at der er højt humør og glæde i Liverpool for tiden.
Der hersker god stemning i truppen og i omklædningsrummet for tiden. Det fortæller Xherdan Shaqiri i forbindelse med en butiksåbning i Liverpool.

"Vi er virkelig begejstrede. Klubben arbejder på at nå næste niveau, som den har gjort i mange år. Med Jürgen Klopp har vi en virkelig, virkelig god træner, men også en god person. Det er også meget vigtigt for at klubben skal nå sine mål. Vi vandt Champions League sidste sæson og ingen ved hvordan vi kom tilbage mod Barcelona. Det var et utroligt år." 

"Vi er startet rigtig godt i denne sæson, og vi er godt på vej mod forhåbentlig at blive mestre. Vi er et hold der holder fødderne på jorden og tager det kamp for kamp. Hvis vi fortsætter på denne måde kan ingen stoppe os."

Især foråret har indprentet sig i Shaqiris hukommelse.

"Champions League var en af de mest specielle titler for mig, på grund af måden vi kom tilbage mod Barcelona. Jeg ved ikke om noget lignende vil ske igen og det er derfor, at det var en fantastisk følelse. Det var utroligt at fejre med fansene, og det er noget jeg aldrig vil glemme.

Og adspurgt hvad det vil betyde at vinde ligaen svarer Shaqiri:

"Det ville være utroligt for alle her i byen. Det ville blive så stort og jeg tror der ville være en kæmpe fest i Liverpool" 

TAGS   xherdan shaqiri  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM