YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

SHAQIRIS AGENT: TO-TRE KLUBBER JAGTER XHERDAN TIL SOMMER


Xherdan Shaqiris agent fortæller til en TV-station i Kosovo, at Xherdan fortsat følges tæt af 2-3 klubber.

I januar var Xherdan Shaqiri en eftertragtet herre og noget tyder på, at interessen for den schweiziske kantspiller ikke er kølnet af.

Ifølge hans agent og bror, Erdin Shaqiri, så er Xherdan Shaqiriigen at finde på flere klubbers ønskeliste, når næste transfervindue måtte åbne.

Det fortæller han til KTV, der er en TV-station i Kosovo.

“Jeg tror der kommer til at være mange bud på Xherdan til sommer. Allerede i januar var der konkret interesse fra to eller tre klubber. Disse klubber - deres navne har allerede været nævnt af forskellige medier - kommer til at være aktive igen."

Men selvom Xherdan Shaqiri ofte har vist sit værd, når han har fået chancen, så har skaderne været en uheldig følgesvend.

“Xherdan's situation i Liverpool er ikke let, da flere småskader har varet længere end vi regnede med. Jürgen er i dialog med ham om at han skal have mere kamptræning. Vi må vente og se." 

Og som den gode bror og agent han er, mener Erdin Shaqiri selvfølgelig, at brodere Xherdan fortjener langt bedre.

"Jeg synes Xherdan fortjener meget mere. Han var uheldig med sine skader, men hver eneste gang har han kunnet vende tilbage og spille igen, har han arbejdet hårdt og ændret kampene."

 
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..