Next
STATS
Transfer Centre 
Xherdan Shaqiri jagtes fortsat af flere klubber. Det fortæller hans agent i et interview

SHAQIRIS AGENT: TO-TRE KLUBBER JAGTER XHERDAN TIL SOMMER

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenXherdan Shaqiris agent fortæller til en TV-station i Kosovo, at Xherdan fortsat følges tæt af 2-3 klubber.
I januar var Xherdan Shaqiri en eftertragtet herre og noget tyder på, at interessen for den schweiziske kantspiller ikke er kølnet af.

Ifølge hans agent og bror, Erdin Shaqiri, så er Xherdan Shaqiriigen at finde på flere klubbers ønskeliste, når næste transfervindue måtte åbne.

Det fortæller han til KTV, der er en TV-station i Kosovo.

“Jeg tror der kommer til at være mange bud på Xherdan til sommer. Allerede i januar var der konkret interesse fra to eller tre klubber. Disse klubber - deres navne har allerede været nævnt af forskellige medier - kommer til at være aktive igen."

Men selvom Xherdan Shaqiri ofte har vist sit værd, når han har fået chancen, så har skaderne været en uheldig følgesvend.

“Xherdan's situation i Liverpool er ikke let, da flere småskader har varet længere end vi regnede med. Jürgen er i dialog med ham om at han skal have mere kamptræning. Vi må vente og se." 

Og som den gode bror og agent han er, mener Erdin Shaqiri selvfølgelig, at brodere Xherdan fortjener langt bedre.

"Jeg synes Xherdan fortjener meget mere. Han var uheldig med sine skader, men hver eneste gang har han kunnet vende tilbage og spille igen, har han arbejdet hårdt og ændret kampene."

 

TAGS   xherdan shaqiri   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM