Next
STATS
Transfer Centre 
Shrewsbury-spilleren Shaun Whalley ville elske en omkamp mod Liverpool.

SHREWSBURY-SPILLER: VILLE ELSKE EN OMKAMP

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenShrewsbury-spilleren Shaun Whalley kunne godt tænke sig en omkamp mod Liverpool.
“Jeg burde nok ikke sige dette, men jeg ville elske en omkamp."

Shrewsburys Shaun Whalley må ærligt indrømme, at en omkamp på Anfield vlle passe ham fint. Årsagen: Han er glødende Liverpool-fan og har været det siden han var knægt. Faktisk var Whalley på stadion i Istanbul, da Liverpool besejrede AC Milan i den historiske Champions League-finale i 2005.

Det fortæller han i et interview som Goal bringer.

Whalley, der er fyldt 32, havde egentlig givet op i forhold til at skulle møde sit favorithold, men nu venter de altså søndag i FA Cup'en.

"Du begynder så småt at tro, at det ikke vil ske. Hvert år ser du FA Cup eller Carabao Cup-lodtrækningerne og du håber sådan at det bliver Liverpool, så du kan få den mulighed. Jeg havde faktisk en fornemmelse af at vi ville få dem i tredje runde. Jeg fortalte alle at jeg troede det ville blive Liverpool, men så var det Bristol City på udebane." 

Skaden var dog ikke større end at Shrewsbury besejrede Bristol City og derfor kan byde Liverpool velkommen i FA Cup-opgøret søndag. Noget der ikke er gået ubemærket hen i Shaun Whalleys vennegruppe.

“Jeg har fået omkring 200 billetforespørgsler. Jeg er forlover for en af mine kammerater og i sommer tog en stor gruppe af venner afsted til Las Vegas, så vi har stadig en WhatsApp-gruppe fra dengang. Den har ikke stået stille siden vi slog Bristol City."

“Et par stykker af gutterne kommer til at stå med Liverpools fans. Det er folk der tager med Liverpool uanset hvor de skal hen, men for at være helt ærlig håber jeg at det par stykker af dem også hepper lidt på Shrewsbury også."

Du kan læse hele det skønne interview lige her.
 

TAGS   shaun whalley   shrewsbury   fa cup  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM