Next
STATS
Transfer Centre 

SIX TIMES - NEW BALANCE MED LIMITED TRØJER

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenNew Balance har åbnet for forudbestilling af en ny eksklusiv trøje, der markerer Liverpools europæiske høst.
New Balance, der ikke længere er klubbens trøjeleverandør fra den kommende sæson, har lanceret en ekslusiv kollektion, der markerer Liverpools 'Six Times'.

Kollektionen, der er tilgængelig på klubbens webshop, har åbnet for forudsbestillinger og der kommer uden tvivl til at blive rift om de lækre produkter.

Her er den klassiske spillertrøje med det nye eksklusive design.

Især detaljerne med de seks stjerner og årstallene fuldender det runde emblemlook.

Kollektionen rummer blandt andet også en kasket, bold, taske og meget andet. Den har som sagt åbent for forudbestillinger nu.

 

Special Edition lækket på hjemmeside

Hjemmesiden Footy Headlines, der primært er kendt for deres 'leaks' af fodboldtrøjer, har dog også offentligt et billede af en 'Special Limited' trøje. der er i sort og med guld. Lidt a lá den den uhyre populære målmandstrøje, som flere gange er blevet udsolgt. New Balance mangler dog endeligt at bekræfte at denne trøje bliver tilgængelig.

 

Alle produktbilleder, pånær det lækkede billede af Special Edition-trøjen, i artiklen er lånt fra klubbens officielle webshop. 

TAGS   New Balance   trøje  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM