Next
STATS
Transfer Centre 

SPÆNDENDE Q&A MED PEARCE: SON-INTERESSE ER KUN ET RYGTE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenJames Pearce har medvirket i en Q&A hos mediet The Athletic. Her gav han en masse spændende svar på en række gode spørgsmål.
James Pearce har endnu engang delt ud af sin store insiderviden. Her er et overblik over de mest spændende udtalelser i hans Q&A på The Ahtletic.

 

Om mulig interesse i Son Heung-Min

"Det er bare et rygte der er kommet efter Pochettinos exit. Intet mere end det lige nu. Selvom jeg synes Son ville passe perfekt ind i Liverpool"

 

Om Klopps prioritering af Napoli-kampen

"Der er ingen tvivl om at Klopp vil stille stærkt mod Napoli og sikre avancementet. Han vil gøre alt for at undgå, at skulle afgøre det i sidste spillerunde. December er så travl at han vil gerne vil sikre, at kampen mod Salzburg er dead rubber."

 

Om Klopps prioritering af Carabao Cup'en

"Klopp siger stadig, at det er for tidligt at beslutte sig for noget som helst. Jeg ved hvor meget han gerne vil vinde VM for klubhold, så der er ingen tvivl om at dét er prioriteten. Det bliver et meget ungt hold mod Aston Villa med et par få seniorspillere."

 

Om januars transfervindue

"Jeg forventer januar bliver stille. Klopp virker tilfreds med det han har. Jeg tror at det skal komme an på et par alvorlige skader for at ændre det standpunkt"

 

Om interessen for Ben White

"Jeg har ikke hørt om seriøs interesse fra Liverpool lige nu. De har holdt øje med ham, men det er ikke gået videre derfra. Efter at have skrevet under med Van den Berg i sommer og med en Hoever der kommer blæsende nu, så har de allerede to talentfulde og unge centerbacks. Hvis Lovren forlader klubben næste sommer, så skal Klopp beslutte sig for hvem af dem der skal have pladsen eller om han går ombord i markedet."

 

Om offentliggørelsen af Nike-aftalen

"På et eller andet tidspunkt i det nye år (bliver aftalen offentliggjort, red.) Aftalen er på plads, aftalt og underskrevet. Den starter fra sommeren 2020. Helt åbenlyst vil Liverpool arbejde tæt sammen med New Balance indtil da."

 

Om de nye planer for en stadionudvidels

"FSG vil gerne sørge for at det lykkedes. Finanserne er på plads. Den største hurdle er at overbevise lokalbeboerne og så få godkendelsen. Når man ser på tidsskalaen, så vil alt blive gennemført i sommeren 2022 eller 2023."
 

TAGS   Q&A   James pearce  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM