Next
STATS
Transfer Centre 

SPEEDO MICK ER KLAR TIL DERBY, TRODS GÅTUR PÅ 1000 MILES

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenIført et par blå speedos er Speedo Mick lige nu i gang med at gå 1000 miles til fordel for velgørenhed. Søndag er han dog på plads til Merseyside-derbyet.
Du har måske set ham før. En fanatisk Everton-fan, men udelukkende iført et par blå speedos. Navnet er 'Speedo Mick' og han er en af de Everton-fans man bare må lette på hatten for.

Normalt er han faktisk TV-producernes festlige indslag, især når Everton og Liverpool møder hinanden og med god grund. For Speedo Mick er let at komme til at holde af.

Især lige for tiden, hvor han er i gang med at gå godt og vel 1000 miles, iført de blå speedos, for at samle £100.000 pund ind til velgørenhed. Velgørenhed til fordel for unge mennesker.

Søndag er han dog på plads til derbyet. Det har Liverpools community-program 'Red Neighbours' sørget for ved at ordne en billet til Michael Cullen, som er Speedo Micks borgelige navn.

 

Klubbens hjemmeside har interviewet Speedo Mick forud for kampen, hvor han fortæller lidt om sammenholdet på Merseyside - trods rivaliseringen. 

Du kan også få en råkold hilsen fra Speedo Mick lige her

TAGS   speedo mick   everton  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM