Next
STATS
Transfer Centre 

STEVEN GERRARD: JEG VILLE ØNSKE JEG VAR BLEVET

Nyhed

  • Skrevet af Redmen Family
    7 Måned(er) sidenSteven Gerrard taler for alvor ud, i Jamie Carraghers podcast The Greatest Game, og erkender, at tanken om at spille under Jürgen Klopp gør, at han fortryder sit skifte væk fra Merseyside.
I løbet af efteråret 2019 startede Jamie Carragher sin nye podcast "The Greatest Game", hvor han taler med både nuværende og tidligere spiller, samt fans af fodbold, om hvad der fik dem til at forelske sig i fodbold og hvad der skiller sig ud i deres fodboldminder, når de tænker tilbage.

I den seneste udgave taler den tidligere forsvarsgeneral og viceanfører for Liverpool med manden der var anfører foran ham, Steven Gerrard.

Her åbner han for alvor op om sit skifte væk fra klubben, hvor han fortæller, at han nogle gange får ondt af Brendan Rodgers, da han ofte bliver bebrejdet for at tvinge Captain Fantastic til sit skifte. Det mener han er forkert, da Rodgers gerne ville have han blev, men at den kontrakt han blev tilbudt var frustrerende:

"Jeg har dog stadig lidt ondt at Brendan Rodgers, da jeg tror nogle folk stadig bebrejder ham for udfasning af mig. Men jeg tror ikke han udfasede mig, for han tilbød mig en ny kontrakt. Han ville bestemt gerne have jeg blev.

"Lige pludselig blev jeg tilbudt en kontrakt, baseret på det antal kampe jeg startede og antallet af Premier League-mål jeg scorede. Med den alder jeg havde, synes jeg bare det var forkert. Det er nok den del af hele situationen der irriterede mig, i måden det hele skete på".

Som bekendt skiftede Steven Gerrard til LA Galaxy og kort tid efter var Brendan Rodgers også fortid i klubben, og det er noget der ærgrer Steven Gerrard, da han gerne ville have haft muligheden for at spille under Jürgen Klopp:

"Det er en beslutning jeg fortryder, for jeg kunne muligvis have fået lov at spille slutningen af min karriere under Klopp, og jeg kunne måske have fået 20 kampe under ham. Fra et fodboldperspektiv, så ville jeg ønske jeg var blevet, en million procent".

Du kan høre hele podcasten her:

 

TAGS   steven gerrard   jamie carragher  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM