BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
CARVALHO I FLYVENDE FORM

Premier League
 
Foto: Getty Images ©

STOR KNAST ORDNET FOR PREMIER LEAGUE


Premier League-klubberne har mandag fået løst en af de helt store knaster i forbindelse med coronakrisen.



Mandag mødtes Premier League-klubberne til det mange forventede ville blive et ganske vitalt møde. Her skulle man diskutere en række vigtige punkter, der kan have afgørende betydning for den resterende del af sæsonen. Nu er en af knasterne blevet løst.

Det kunne Premier League meddele her til aften.

Knasten, der ikke har været helt ubetydelig, handler om kontraktsituationen for op imod en femtedel af Premier League-spillerne. Nemlig udfordringen vedrørende kontraktudløb d. 30. juni i år. Den er nu blevet løst ved at man indtil d. 23. juni kan forhandle kontrakter på plads for den resterende del af 2019/20-sæsonen med de berørte spillere. Altså ikke helt uvæsentligt for en del klubber.

 

Men det var ikke den eneste interessante udmelding fra Premier League denne mandag aften. Det kunne også afsløres at op mod 12 klubber ønskede, at ligaen henvendte sig til den britiske regering med en forespørgsel på at kunne afvikle de resterende kampe på egne stadions fremfor neutrale, som der egentlig var lagt op til. Dog er det ikke altafgørende for om sæsonen kan afvikles. Ikke desto mindre er det interessant at båden tipper til den side, således at man måske kan se kampe fra klubbernes stadions, når ligaen genoptages.

 

Skulle man nu alligevel sidde og frygte at det hele ender i det rene ingenting, så er der endnu ingen grund til panik. Flere pålidelige kilder, heriblandt Miguel Delaney, melder at FA har givet Premier League klar besked: Afvikl sæsonen eller afgør den som de har gjort i Frankrig. Altså ved sportslig merit. Sidstnævnte løsning vil sikre Liverpool det første mesterskab i 30 år.

 

Altså har der været travlt på videomødet i dag og der er ingen tvivl om at der fortsat venter en række vigtige debatter, heriblandt med spillerne og managernes foreninger, før man kan lave en endelig udmelding om hvad der skal ske med den resterende del af sæsonen.

 

 

Vi holder tæt øje med situationen og samler op i vores ugentlige podcast: Kopcast

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..