Next
STATS
Transfer Centre 

TELEGRAPH: GOMEZ FORVIRRET OG KNUST OVER FANS BUHEN

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenJoe Gomez, som engelske landsholdsfans buhede af, er fuldstændig knust over episoden. Det skriver The Telegraph
Gårsdagens landskamp mellem England og Montenegro burde blive husket for den massive overlegenhed som englænderne viste, men det er ikke tilfældet her dagen derpå. Liverpools unge forsvarsspiller Joe Gomez blev nemlig udsat for buhen fra engelske landsholdsfans. Den ageren betød at Gomez efter kampen var både forvirret og knust over situationen. Ikke nok med at han selv skulle opleve fansenes opførsel, så var både hans forlovede, deres barn og andre familiemedlemmer til stede på stadion.

Det skriver engelske The Telegraph.

Efter kampen skulle både den engelske landstræner Gareth Southgate og Chris Powell have været henne ved Gomez for at vise deres støtte og få talt med ham. Southgate var også uden omsvøb, da han overfor pressen kritiserede fansene for deres buhen. Derudover var Raheem Sterling, hvis voldelige angreb på Gomez startede hele sagen, ude med et statement på sin Twitter-profil, hvor han bad fansene om at stoppe deres buhen. 

Raheem Sterling starter den kommende landskamp mod Kosovo. Det har landstræner Southgate selv proklameret, mens spillertruppen, ifølge mediets oplysninger, skubber på for at Joe Gomez starter inde i selvsamme kamp. Netop så man fra landsholdets side sender et signal om sammenhold.

England møder Kosovo på søndag d. 17. november

TAGS   JOE GOME   england  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM