Next
STATS
Transfer Centre 
Fulham kræver £7 millioner pund af Liverpool i kompensation for Harvey Elliott

THE TIMES: FULHAM VIL HAVE STOR KOMPENSATION FOR HARVEY ELLIOTT

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    1 Måned(er) sidenLiverpool skal dykke dybt i pengepungen for Harvey Elliott, hvis det står til Fulham.
Eksperterne er ikke i tvivl: Harvey Elliott er et kæmpe talent og Liverpool er heldige at have ham hos sig. Og netop dét faktum at Liverpool ganske let fik overbevist Harvey Elliott om at drage til klubben, mener hans tidligere klub, Fulham skal kompenseres.

Ifølge The Times har Fulham afvist et tilbud fra Liverpool på £750.000 pund og har således sat kompensationskravet til £7 millioner pund, hvilket dog ikke er nogen større overraskelse, da det er det beløb der har været meldt om i flere måneder.

Siden de to klubber ikke kan komme til enighed ved forhandlingsbordet, så forventes det nu at Fulham hiver Liverpool i en uafhængig tribunale. Her vil PFCC (Professional Footballers’ Compensation Committee) indenfor få måneder træffe en afgørelse, der altså kan få Michael Edwards til at punge godt og grundigt ud. 

Kompensationsordningen er ikke nogen helt ny opfindelse og har til formål at skulle dække de omkostninger for de tidligere klubber for spillere under 24 år. Denne gang bliver kompensationsbeløbet dog nok et af de højeste hidtil.

TAGS   harvey elliott   kompensation   fulham  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM