Next
STATS
Transfer Centre 
Takumi Minamino bliver en stor fordel for Liverpool siger tidligere Red Bull Salzburg-assistent

TIDL. SALZBURG-ASSISTENT: MINAMINO BLIVER EN STOR FORDEL FOR LIVERPOOL

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenGerhard Struber er tidligere assistent i RB Salzburg og han har en stor fidus til Takumi Minamino.
Gerhard Struber er til daglig manager i Barnsley, men han har en fortid i RB Salzburg, hvor han kender Takumi Minamino fra.

I et interview med Liverpools hjemmeside fortæller Struber om hvad det er, der gør Minamino til et forrygende match.

“Jeg tror han bliver en virkelig, virkelig stor fordel for Liverpool. Hans stil er meget tæt på den spillestil Liverpool har. Han er forrygende i en-mod-en-situationer, når han dribler og så er han også en god kombinationsspiller. Jeg tror han bliver noget af en mundfuld for enhver forsvarsspiller.” 

“Han er et menneske med et stort hjerte. Han har gode tekniske evner. I modstanderens felt har han målnæse. Han er teknisk dygtig med begge fødder. (...)”

Når det kommer til Minaminos oplæring har han fået mange grundingredienser med fra Salzburg, som kommer ham til gode i Liverpool.

“Vi arbejdede på at spille Red Bull-stilen uden bold, hvor vi presser. Vi brugte også en masse tid på at træne de rigtige bevægelser på den sidste tredjedel af banen, i boksen. Jeg tror vi brugte mest tid på at træne det at score mål.” 

“Til træning brugte vi også meget tid på at arbejde med de afgørende afleveringer på den sidste tredjedel af banen og så den sidste aflevering, der giver mål” 

Når det kommer til det nye miljø er Struber ikke nervøs for Minamino.

“Det er ikke nogen ny verden for ham. Nu spiller han med de bedste spillere i verden. For ham er det virkeligt det rette tidspunkt at tage næste skridt. Der ligger en stor motivation for ham i at arbejde med denne type kollegaer nu.”

“Jeg synes han er en meget rolig person. Han vil altid gerne lære og han er meget direkte i sine personlige målsætninger. Han arbejder hårdt hver eneste dag. Han har altid været interesseret i at høre om hvordan han kan blive bedre.” 


 

TAGS   takumi minamino   gerhard struber   rb salzburg  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM