Next
STATS
Transfer Centre 

TIDLIGERE LIVERPOOL-SPILLER: KLOGT AT TAGE HELE TRUPPEN MED TIL QATAR

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenDen tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy mener at Jürgen Klopp gjorde klogt i at tage hele Liverpool-truppen med til Qatar.
Selvom det betød et exit fra Carabao Cup'en for Liverpool, så var det en rigtig god idé at tage hele truppen med til VM for klubhold.

Det siger den tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy til Daily Mail.

“Liverpools historie er baseret på at vinde trofæer, og det at blive verdensmestre var noget de endnu ikke havde opnået. Og mens Liga Cup'en ikke er noget der skal bagateliseres, så er sandheden den, at det at spille mod mestrene fra de forskellige kontinenter vigtigere, både for fanbasen og for markedet."

"Et andet aspekt der ikke har været så omtalt, er at Klopp er taget afsted med hele sin trup. Det burde genopfriske dem og genoplade deres batterier til anden halvdel af sæsonen, hvor de jo gerne vil ende som mestre. At tage afsted til et varmere klima og et andet miljø er en stor fordel på dette stadie af sæsonen. Bare det at spendere tid sammen på den måde vil gøre noget for holdånden." 

“Lad os sige at Klopp havde ladet Divock Origi, Adam Lallana og James Milner blive hjemme for at spille mod Villa. Jeg tror ikke de ville have følt sig udhvilede og klar til at gå ind til det nye år, som de gør nu." 

Næste kamp for Liverpool er d. 26. december, hvor Brendan Rodgers og Leicester venter.

TAGS   vm for klubhold   danny murphy  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM