Next
STATS
Transfer Centre 
Torsdagens møde mellem Premier League-klubberne kan blive langstrakt affære

PREMIER LEAGUE-KLUBBERNES DISKUSSIONER KAN VARE HELT INDTIL NÆSTE UGE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenPremier League-klubbernes møde torsdag forventes at strække sig over flere dage og helt ind i næste uge. Det skriver Sky Sports
I dag forventes det, at UEFA udskyder sommerens EM-slutrunde, hvilket allerede var breaking news mandag aften, hvilket Financial Times kunne berette. Herudover kunne danske medier fortælle, at hotelværelser, booket af UEFA, alle var blevet annulleret. Men hvad så med Premier League? 

Ifølge Sky Sports ventes torsdagens møde mellem de tyve klubber, at blive et af mange møder, hvor der skal træffes en beslutning. Sky Sports skriver, at diskussionerne kan vare helt indtil næste uge. Dermed må fans væbne sig med endnu mere tålmodighed.

Bryan Swansen fra Sky Sports News siger således: 

"Alle 20 klubber mødes over et conference call for at debattere og diskutere de langsigtede beslutninger. Sidste fredags møde var kort og godt for at blive enige om en umiddelbar suspendering af ligaen, hvilket gik meget hurtigt." 

"Den langsigtede beslutning forventes at blive truffet over mere end ét opkald. Det starter om torsdagen, men det er simpelthen for kompliceret til at få på plads over et møde. Forventningen er at det her vil strække sig helt ind i næste uge og videre, men håbet er at vi i slutningen af ugen får en form for klarhed over, hvad der kommer til at ske til sommer, for at forsøge at få afsluttet nogle af disse sæsoner."

 

TAGS   premier league   møde  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM