Next
STATS
Transfer Centre 

TRENT ALEXANDER-ARNOLD KÅRET TIL SÆSONENS UNGE SPILLER I PREMIER LEAGUE

Nyhed

  • Skrevet af Andreas Brøns Riise
    2 Måned(er) sidenLiverpools assistkonge løber med titlen som bedste spiller under 23 år i 2019/20.
Hele 13 assist og fire scoringer var det imponerende resultat af 21-årige Trent Alexander-Arnolds udfoldelser i Premier League-sæsonen 2019/20. Det har nu indbragt ham prisen som Young Player of The Season.

De andre kandidater var Jack Grealish (Aston Villa), Mason Greenwood, Anthony Martial og Marcus Rashford (Manchester United), Christian Pulisic og Mason Mount (Chelsea) samt Dean Henderson (Sheffield United).

Prisen uddeles dels ved internetafstemning, dels af et ekspertpanel, og tilsammen har de altså nået til den fornuftige konklusion, at Liverpools assistkonge var den bedste spiller under 24 år i den netop overståede Premier League-sæson.

Trent Alexander-Arnolds præstationer var en afgørende faktor for, at Liverpool for første gang i 30 år hjemførte det engelske mesterskab med 99 point. Det er det fjerde store trofæ, den unge Scouser med nummer 66 på ryggen har været med til at vinde, siden debutten på førsteholdet i 2016/17-sæsonen.

Han er den femte Liverpool-spiller til at vinde prisen efter Ian Rush (82/83), Robbie Fowler (95/95 & 95/96), Michael Owen (97/98) og Steven Gerrard (00/01).

Et kæmpestort tillykke til The Scouser In Our Team!

TAGS  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM