Next
STATS
Transfer Centre 
Cafu mener at Trent kan vinde Ballon d'Or.

TRENT EFTER CAFUS UDTALELSER: EN KÆMPE ROS

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    6 Måned(er) sidenCafu mener at Trent kan vinde Ballon d'Or. En udtalelse der smigrer Alexander-Arnold.
Legende-prædikatet er en anelse slidt efterhånden takket være de mere tabloide sportsmedier, men en spiller, der uden tvivl må siges at være en legende, er brasilianske Cafu.

Han har udtalt at han mener Trent Alexander-Arnold har det der skal til for at vinde Ballon d'Or.

En udtalelse som Trent Alexander-Arnold blev bedt om en kommentar til, på gårsdagens pressemøde inden Champions League-opgøret mod Atletico Madrid.

"Det er selvfølgelig en kæmpe ros fra en af spillets legender Det er noget jeg er virkelig taknemmelig for og jeg vil gerne sige tak til ham for ordene." .

"Jeg prøver at være den bedste spiller jeg være. Det er et holdspil, så det handler om de spillere jeg har omkring mig. Spillerne jeg er omkring til træning, manageren, den støtte jeg har omkring mig, der giver mig muligheden for at præstere så godt jeg kan."

Og selvom selveste Cafu allerede er ved at gøde jorden for at Trent kan blive kåret til verdens bedste spiller, så tager den unge scouser det med ro.

"Anerkendelser kommer eller kommer måske ikke i fremtiden. Det forstyrrer mig ikke rigtig, som det måske gør med andre spillere." 

TAGS   trent alexander-arnold   cafu   ballon d  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM