Next
STATS
Transfer Centre 

TRENT: JEG ØNSKER AT BLIVE EN KLUBLEGENDE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenTrent Alexander-Arnold har store ambitioner i Liverpool - både legendestatus og anførerbindet er blandt målene. Det fortæller han i et interview
Trent Alexander-Arnold har ambitioner om at blive en Liverpool-legende og med tiden også kaptajn.

Det fortæller han i et interview til svenske Sportbladet.

"Jeg har altid ønsket at blive en klublegende. Vinde titler, spille så mange kampe som muligt, vinde kampe, blive kaptajn." 

“Selvfølgelig kan jeg ikke blive en legende, hvis jeg forlader Liverpool for at spille et andet sted. Så mit fokus er der og på at gøre klubben så succesfuld som mulig." 

Alexander-Arnold er heller ikke for fin til at rose sin manager Jürgen Klopp for at være tydelig i sin kommunikation til især de yngre spillere.

"Han taler altid om hvordan vi kan forbedre os, hvad vi kan gøre for at komme på holdet og hvad vi skal gøre for at få det til at ske. Det er helt åbenlyst noget du skal høre når du er en yngre spiller. Du bliver nødt til at føle at manager vil give dig en chance." 

"Du begynder ikke at tvivle på dig selv, hvis manageren fortæller dig, hvad du skal gøre eller hvad du skal forbedre for at komme til at spille."

TAGS   trent alexander-arnold  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM