Next
STATS
Transfer Centre 

TRENT: KLOPP ER VERDENSKLASSE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenTrent Alexander-Arnold er meget tilfreds med at Jürgen Klopp har forlænget sin kontrakt.
Trent Alexander-Arnold er glad for at Jürgen Klopp har forlænget sin kontrakt. Til klubbens hjemmeside siger han:

“Han har vist at han er en verdensklasse manager, hvis ikke den bedste i verden. Han har gjort noget helt specielt for klubben og alle fansene elsker ham. Han passer perfekt ind. Han har bragt spillere ind og gjort flere til verdensklassespillere."

"Vi er taknemmelige for at have en manager som ham og jo flere år han kan spendere her, desto bedre for klubben. Så det er virkelig godt for os at få nogle flere år ud af ham." 

Om kampen mod Watford havde Trent følgende at sige:

“Vi gjorde det sværere end vi havde behøvet. Det var en tæt kamp og de ville gerne imponere deres nye manager, så de kom og ville slås for eneste bold. Det var en svær kamp, det vidste vi at det ville blive, men vi fik de tre point. Det var underordnet for os hvad der stod på måltavlen, vi ville bare have de tre point."

Nu hvor Watford-kampen er overstået er Liverpool draget mod Qatar og VM for klubhold. En turnering man vil gå benhårdt efter at vinde.

“Vi ønsker at vinde. Det er det vigtige for os. Vi tager derud og vil fastholde vores momentum og gå efter at vinde endnu et trofæ, hvilket er det vi ønsker. Vi vil gerne klassificeres som et verdensklassehold. Forhåbentlig får vi to sejre og kan komme hjem med trofæet." afslutter Trent.

TAGS   trent alexander-arnold  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM