Next
STATS
Transfer Centre 
Kostas Tsimikas er glad for at være skiftet til Liverpool

TSIMIKAS: JEG HOLDT MED LIVERPOOL SOM BARN

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenKostas Tsimikas er en meget glad mand efter at han nu kan kalde sig Liverpool-spiller.
Kostas Tsimikas rykker fra Olympiakos til Liverpool. Her skal han agere backup for Andy Robertson på venstre back-positionen.

Skiftet er noget der virkelig vækker glade hos den nye Liverpool-spiller. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

“Jeg er virkelig glad. Jeg er meget stolt over at være her. For mig er det den største klub i verden. Det er en ære at være her og jeg vil gøre mit bedste."

"Jeg virkelig godt lide ligaen her. Jeg ser den på TV og det har altid været en drengedrøm at komme hertil og spille her."

Selvom Tsimikas ved at det kræver blod, sved og tårer at komme til fadet, så er han ambitiøs på sine egne og klubbens vegne.

"Med en masse arbejde og fokus på hvad jeg gør, hvad trænerne ønsker sig og hårdt arbejde til træning, kan jeg nå mit højeste niveau. Jeg vil gerne opnå vores mål: At vinde ligaen igen og også at vinde Champions League."

 

Skiftet glæder dog ikke kun Tsimikas. Også hans bror og resten af familien er glade for at Tsimikas nu er rykket til Merseyside.

"Min bror er Liverpool-fan og han skubbede på for at få mig hertil og skrive under. Som knægt holdt jeg med Liverpool. Hele min familie og min bror er rigtig glade for dette skifte. Jeg tror at indtil nu har min bror ikke troet på at jeg var her. Nu ser han billederne og han vil forstå at jeg har skrevet under her og jeg kommer til at blive rigtig glad" 

TAGS   kostas tsimikas  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM