Next
STATS
Transfer Centre 
Liverpool kommer til at skulle betale mest, når Premier League skal tilbagebetale rettighedshaverne

TV-RABAT: LIVERPOOL SKAL BETALE MEST TILBAGE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenIfølge Matt Hughes ender Liverpool med den største regning for den rabat Premier League vil give rettighedshaverne.
Det er ikke småpenge der er tale om, når Premier League-klubberne skal betale TV-penge tilbage til rettighedshaverne som en del af Project Restart. Hele 330 millioner pund skal betales tilbage, men der bliver ikke tale om en ligelig tilbagebetaling, da udbetalingerne til klubberne har været fordelt ud fra placering i tabellen.

Nu melder den velfinformerede journalist Matt Hughes at regningen kan blive endnu større, såfremt at ligaens afvikling bliver udskudt yderligere. En uges udsættelse kommer til at koste 35 millioner pund for ligaen. Udsættelser og lignende kæmper klubberne dog benhårdt for ikke kommer til at ske.

Når det kommer til fordelingen af betalinger bliver det Liverpool der kommer til at betale mest, hvis de altså ender på førstepladsen. Der skal dog en mindre sportslig katastrofe til for at dette ikke kommer til at ske. Ender det som forventet, at Liverpool vinder mesterskabet skal de tilbagebetale 24,5 millioner pund, mens bundholdet i ligaen blot skal betale 7,1 millioner pund. 

Det samlede gennemsnit for Premier League er 15,7 millioner pund pr. klub, mens Top 6-klubberne i snit skal betale omkring de 20 millioner pund.

Ender sæsonen med at blive aflyst er der ingen kære mor, og så er regningen altså pludselig på 762 millioner pund. Det er i dette lys at klubbernes store villighed til at spille færdig skal ses.

Premier League genopstarter om præcis to uger.

TAGS   tv   premier league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM