Next
STATS
Transfer Centre 
Udvidelsen af Anfield Road End udskydes 12 måneder. Det meddelte klubben mandag

UDVIDELSEN AF ANFIELD ROAD END UDSKYDES

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenCoronakrisen rammer nu også Liverpools planer for en ombygning af Anfield Road End. Det offentliggjorde klubben mandag.
Coronakrisens markante tilstedeværelse har ikke bare sat fodbolden på pause. Nu rammes Liverpools planer om en udvidelse af Anfield Road End også. Det meddelte klubben mandag eftermiddag.

Helt nøjagtigt udskydes ombygningen med 12 måneder således at arbejdet nu forventes færdiggjort i 2023. Dette såfremt at klubben indhenter en byggetilladelse fra Liverpools byråd.

Til klubbens hjemmeside udtaler Liverpools COO, Andy Hughes, følgende:

”Vi har oplevet en række forsinkelser med det planlagte projekt som et direkte resultat af COVID-19-nedlukningen. De udfordringer som mange sektorer står over for lige nu taget i betragtning, herunder byggeri, indkøb og offentlige sektorer,  vælger vi at tage en ansvarlig tilgang til, ved at sætte projektet på pause i mindst 12 måneder."

Oprindeligt var det planen at man ville indgive sin ansøgning til en byggetilladelse til Liverpools byråd i denne måned, hvorefter arbejdet med ombygningen skulle begynde i december. I stedet bliver denne nu indgivet på et senere tidspunkt. Til klubbens hjemmeside siger Andy Hughes, at man har i sinde at gøre dette i løbet af de kommende 12 måneder.

 

Pearce: Ombygningen bør ikke være i fare

Men selvom man fristes til at blive en anelse bekymret over udskydelsen, så er der ikke fare på færde. Det skriver James Pearce for The Athletic. 

Som Pearce ganske rigtigt pointerer, så er finansieringen af ombygningen allerede på plads og budgetteret med. Så det er altså ikke for at spare penge, at man udskyder udvidelsen med 12 måneder. Tværtimod er det, som Andy Hughes også understreger i sine udtalelser, forsinkelser og de praktiske udfordringer der står i vejen.

Pearce supplerer også med det faktum at en udvidelse af Anfield Road End næppe bliver en dårlig forretning, da man med udvidelsen giver plads til 7000 flere til kampene og dermed kommer op på over 61.000 tilskuere, når der er udsolgt. Her er ombygningen af Anfields Main Stand et glimrende eksempel. Nu kan man hive yderligere £15 millioner pund ned i lommen hver sæson grundet øgede indtægter på kampdage.

Dermed må Liverpool-fans fortsat væbne sig med tålmodighed. Lige nu lader det dog til at udvidelsen af Anfield Road End ikke rigtig står øverst på dagsordenen. Tværtimod er det snarere muligheden for at sikre sig mesterskabet der fylder mest. Det første siden 1990.
 

TAGS   anfield road end   udvidelse   coronavirus  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM