Next
STATS
Transfer Centre 

VAN DIJK: DET VAR HÅRDT

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenSejren over Wolverhampton var ikke nogen dans på roser. Det siger Virgil van Dijk til klubbens hjemmeside efter kampen.
Virgil van Dijk og Liverpool måtte knokle lidt hårdere end normalt for de tre point, da Wolverhampton gæstede Anfield søndag.

Det indrømmede Van Dijk til klubbens hjemmeside i et interview efter kampen.

"Det var hårdt. Wolves er et godt hold. De gjorde det svært for os og så har de gode spillere. Det er aldrig let for hverken os eller dem, at spille under disse omstændigheder. Sidste uge og denne uge har budt på en masse kampe og rejsen for begge mandskaber." 

"De gjorde det svært for os og derfor er vi meget glade for at vi fik de tre point. Du bliver nødt til at være meget tålmodig og positiv. Vi havde bolden en del og var meget tålmodige. Det tror jeg er det vigtigste."

"Selvfølgelig kan vi ikke være negative omkring den situation vi står i, men vi må ikke være tilfredse. Vi er i midten af sæsonen og altså kun halvvejs, så vi skal ud og opnå mere. Det eneste vi kan gøre nu er at fokusere på næste kamp, der også bliver hård." 

Kampen mod Wolverhampton var Virgil van Dijks kamp nummer 100 i Liverpool-trøjen og den hollandske centerback er da også ganske tilfreds med sin tid i klubben indtil videre.

"Fra min debut og til nu har jeg spillet en masse kampe. Jeg er meget stolt af at jeg har spillet så meget og formået at holde mig fit. De fleste kampe har været på en konsistent niveau også, så det er jeg glad for. Selvfølgelig kan du altid være bedre, men jeg er ikke en robot, jeg er ikke perfekt. Så jeg nyder turen og så ser vi hvor det hele ender henne." 

 

TAGS   virgil van dijk   wolverhampton  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM