Next
STATS
Transfer Centre 
Virgil van Dijk er træt af dem der ser negativt på tingene

VAN DIJK: ER DET EN LILLE TING AT VINDE PREMIER LEAGUE?

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenVirgil van Dijk har ikke meget til overs for dem, der skyder mod Liverpool i disse uger.
I kølvandet på nederlaget til Chelsea var Virgil van Dijk en smule træt af at høre på kritik. Især den del af kritikken der gik på, at Liverpool 'bare' måtte nøjes med Premier League i denne sæson.

Det skriver Goal der har citeret et interview med forsvarsgeneralen.

“Bare at ende med at vinde Premier League? Bare? Er det bare en lille ting? Vi har også vundet Super Cup'en og VM for klubhold. I livet vil der altid være folk der ikke er tilfredse. De ser altid efter det negative i livet. Det er realiteterne. Enten tænker du sådan og har den negative indstilling eller også fokuserer du på de gode ting. Jeg fokuserer helt sikkert på de gode ting. Vi er i en rigtig god situation." 

 "Vi er tæt på det vi alle håber på at opnå. Lad os gå efter det, nyde det." sagde van Dijk.

Om Hendersons fravær siger Van Dijk:

"Han har været rigtig god for os i denne sæson. Meget vigtig og så er han vores kaptajn. Vi værdsætter alt det han gør for os, men vi har kvalitetsspillere på hele banen. Alle der kommer ind, uanset om det er som indskiftere eller startere, skal bidrage til det at være leder."

"Med at være klar til at komme ind, til træning eller når du er på bænken og skal udfordre dem der spiller din plads. Vi kan ikke lukke øjnene for at han har været forrygende i år og har været vigtig, men virkeligheden er nu engang sådan, at alle andre bliver nødt til at steppe op." 
 

 

TAGS   virgil van dijk  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM