Next
STATS
Transfer Centre 
Virgil van Dijk savner fodbolden. Det fortæller han i et interview med BT Sports

VAN DIJK: JEG SAVNER FODBOLDEN

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenI et interview med BT Sports fortæller Virgil van Dijk, hvorfor han valgte Liverpool fremfor Manchester City og Chelsea.
Virgil van Dijk savner fodbolden og alle de små ting ved den. Lige for tiden må Van Dijk afvente situationen og være i familiens skød indtil der igen åbnes op for træninger og kampe.

Coronatiden har i den grad gjort indtryk på hollænderen, der savner hverdagen.

"Det er vanskeligt ikke at være på banen, vise hvad vi kan og knokle hårdt. Jeg savner alle de små ting i fodbolden. Det at spille foran en masse fans, vinde, opladningen til kampenene, træningsøvelser sammen og så at se gutterne. Vi plejer at være meget sammen med hinanden og nu har vi ikke set hinanden i snart to måneder."

"Det er anderledes og det er skørt. Vi har aldrig haft den følelse vi sidder med nu og det gør, at man sætter mere pris på hverdagen end normalt."

 

Og netop det at nyde tilværelsen som fodboldspiller har Virgil da også spekuleret lidt over, selvom der endnu er mange år til at hans stopper karrieren.

"Det kommer til at blive underligt. Jeg ønsker ikke at tænke på 'pensionistlivet' eller noget i den dur, men det kommer til at blive mærkeligt. Og det får en til at tænke over, hvor vanskeligt det er for spillere, at træffe valget om at stoppe. For hvad skal man tage sig til efter karrieren?"

 

I interviewet kommer Van Dijk også ind på, hvorfor han valgte Liverpool over Chelsea og Manchester City, der begge gerne så hollænderen skifte til deres klubber.

"Jeg så på alle aspekterne ved klubberne før jeg valgte Liverpool. Det var spillestilen, holdkammeraterne og så hvordan min fremtid kunne komme til at se ud. Byen, fansene. Alt dette er en stor del af det at vælge en klub. Jeg mente at Liverpool var det rette valg på det tidspunkt, og det at nå Champions League-finalen så tidligt var åbenbart en bonus. "

"Det var noget som hjalp mig meget i min udvikling, især når det kommer til erfaring." 

En erfaring der bliver brug for når fodbolden forhåbentlig genoptages inden længe.

TAGS   virgil van dijk  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM