Next
STATS
Transfer Centre 

VAN DIJK: JEG VAR I STAND TIL AT SNIGE MIG UDENOM TO GANGE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenVirgil van Dijk er utilfreds med måden lørdagens kamp sluttede, men nyder trods alt de tre point og sine to scoringer.
Virgil van Dijk havde en fremragende lørdag på Anfield, trods røde kort, en frisparksfadæse og generel kaos i slutningen af kampen.

Her er hvad hollænderen havde at sige til klubbens hjemmeside efter kampen. 

“Selvfølgelig er vi skuffede over den måde vi sluttede kampen på. Vi indkasserede på et underligt frispark, fik rødt til Alisson og vi skulle have gjort det bedre, men det er ikke let at spille med så få dages mellemrum mellem kampene og så stadig være klar til at give mere end 100 procent. Men vi prøver at være klar. Begyndelsen på første halvleg var god, i løbet af halvlegen synes jeg vi skulle have gjort det bedre, men det er noget som vi prøver at forbedre."

"Brighton er et godt hold. Du er nødt til at give dem credit. De spille godt, var modige og prøvede at komme ud af vores pres og nogen gange lykkedes det. Så du bliver nødt til at give dem credit. Men vi ville have de tre point og fik dem. Vi bliver nødt til at vise karakter, vi bliver nødt til at kæmpe. Det var ikke nogen nem kamp, især til sidst. (...)"

Om målene og sin egen indsats siger Van Dijk:

"Det er ikke let altid at blive markeret af modstanderens bedste defensive hovedstødsspiller, men i dag var jeg i stand til at snige mig udenom to gange. Jeg ser frem til hver kamp, og selvfølgelig bliver onsdag en god en. Alle ser frem til det. Nu skal vi være sikre på, at vi er mere end 100 procent klar til på onsdag. Heldigvis har vi noget tid til at restituere, så vi kan være sikre på at vi er klar." 

Liverpool møder Everton onsdag i sæsonens første Merseyside Derby.

TAGS   virgil van dijk  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM