Next
STATS
Transfer Centre 

VAN DIJK: KLOPP HOLDER MIG NEDE PÅ JORDEN

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenVan Dijk fortæller i et interview, at Klopp gør sit for at holde den kølige centerback nede på jorden.
Der er ingen grund til at være nervøs for at Virgil van Dijk mister jordforbindelsen lige foreløbig. Det sørger Klopp nemlig for.

Det fortæller hollænderen selv, ifølge Goal.

“Den connection jeg har med Jürgen Klopp i Liverpool er meget lig den jeg havde med Ronald Koeman i Southampton. Ligesom Koeman ved Klopp præcis hvordan han får det bedste ud af mig - ved at være kritisk."

“Når medierne hyper mig og er meget positive, nedtoner han al rosen med et glimt i øjet. Da jeg blev kåret til UEFA Player of the Year og skulle til ceremonien fortalte Jürgen alle gutterne, at jeg skulle hente trofæet på vegne af hele holdet. Alle drengene i truppen ved at jeg sagtens kan tage den slags. Jeg ved hvad han mener. På samme tid giver han mig en masse respekt og ansvar." 

Intet interview uden snak om Liverpools mesterskabschancer og her er Virgil van Dijk - ikke videre overraskende - meget afslappet.

“Selvfølgelig kan jeg fornemme hvor meget det at vinde titlen bliver snakket om. For vores fans er det at vinde titlen noget der har varet alt for længe. Så de placerer Premier League-titlen over alt andet. Vi bliver nødt til at holde den feber udenfor. Klopp siger til os hver eneste uge: 'Fokuser på næste kamp' og jeg er helt enig. Vi gør det godt, men det er kun november. De hårdeste måneder venter os." 

 

 

TAGS   virgil van dijk   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM