Next
STATS
Transfer Centre 
Klopp van dijk

VAN DIJK: KUNNE HAVE VALGT CITY & CHELSEA - KLOPP GJORDE FORSKELLEN

Nyhed

  • Skrevet af Clark James
    1 Måned(er) sidenVirgil van Dijk afslører at han havde muligheden for at skifte til både Chelsea og Manchester City, men valgte Liverpool af flere årsager - blandt andet den vigtigste: Jürgen Klopp.
Van Dijk, der nu både har vundet Champions League og Premier League som Liverpool-spiller, siger: "Jeg havde chancen for at tage til Chelsea og Manchester City. Når man sammenligner klubberne, så kigger man på historien, byerne, truppen og planerne for fremtiden. Men vigtigst af alt, så kigger man på manageren - og Jürgen Klopp er en vigtig årsag til at jeg valgte Liverpool."

 

"Klopp har noget specielt. Er det hans energi? Er det hans overall image? Nogen gange tænker jeg over hvad det er han gør og hvad det er han har mere end andre har. Jeg tror det er hans man-management. I disse dage betyder det mere end noget andet i fodbold. Han giver dig en fantastisk følelse. Han er oprigtigt talt glad når du træder indenfor i klubben om morgenen. Det lyder måske fjollet, men det inspirerer virkelig en som spiller."

 

Selvom der er meget kærlighed mellem Klopp og spillerne, så er Klopp heller ikke bange for at sige tingene ligeud og være hård når det er påkrævet.

 

"Han giver alle spillere et kram efter kampen. Det er en lille detalje, men det føles godt for os allesammen. Og dagen efter kan han stå og udstille dig foran hele truppen til træning. Men det accepterer man fordi man ved det ikke er personligt. På den måde kan han kræve en masse fra os."

TAGS   virgil van dijk   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM