Next
STATS
Transfer Centre 
Virgil van Dijk ser frem til aftenens opgør mod Atletico Madrid

VAN DIJK: VI VIL VISE VERDEN, AT VI FORTJENER AT VÆRE MED

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenDet bliver ikke nogen dans for roser, når Liverpool mødes med Atletico Madrid i aftenens Champions League-opgør. Det siger Virgil van Dijk.
Der venter Liverpool noget af en opgave i aften, når Atletico Madrid kommer til Anfield. Men selvom presset er stort, så ser Virgil van Dijk frem til aftenens opgør.

Det fortæller han i et interview som Goal har bragt online.

“Presset er der altid. Når du så ikke får gode resultater med dig, vi har haft tre dårlige resultater ud af de seneste fem kampe, så kan verden omkring dig omtale det som om vi ligger til nedrykning. Det er hvad det er. Det må vi deale med."

“Vi bliver nødt til at være voksne mænd, tage det til os og vise verden, hvorfor vi fortjener at være der hvor vi er, og hvorfor vi fortjener stadig at være med i Champions League. Vi ved at det bliver ubegribelig svært. Vi kunne heller ikke give chancer væk mod Barcelona." (...)

Selvom Liverpool fik vendt en nedadgående formkurve i den forgangne weekend, så kan udfordringen de står overfor i aften versus den i lørdags slet ikke sammenlignes, mener Van Dijk.

“Det bliver enormt svært. Al respekt til Bournemouth, så er Atletico en hård modstander. De er et fantastisk hold. De er nogle af de bedste til at spille på den måde de gør. De er aggressive, godt spillet sammen og har fantastiske spillere, der kan straffe dig på omstillingerne. Så vi bliver nødt til at have en fantastisk aften allesammen. Forhåbentlig kan vi gå videre." 

“Vi har noget tid til at forberede os og vi bliver nødt til at være klar til en rigtig svær udfordring. Indtil videre synes jeg, at vi har holdt os til vores principper og uanset hvem der er på banen, så har de givet mere end 100 procent. Alle ser frem til denne her kamp og vi ønsker alle at gå videre til næste runde." (...) 

TAGS   virgil van dijk  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM