Next
STATS
Transfer Centre



 
VAR justeres forud for den kommende Premier League-sæson

VAR-REGLERNE JUSTERES FØR DEN KOMMENDE SÆSON

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) siden



Premier League-klubberne er blevet enige om at justere VAR fra den kommende sæson, så det følger FIFA's protokol.




I går blev Premier League-klubberne enige om at gå tilbage til de gamle udskiftningsregler i den kommende sæson, men også VAR blev diskuteret på mødet.

Her blev en række justeringer og ændringer vedtaget af klubberne. Ændringer der forhåbentlig kan give VAR lidt mere opbakning end tilfældet er lige nu.

For Premier League-udgaven af VAR skal nu følge den fulde FIFA-protokol fremfor sin egen justerede måde.

 

Den første og vel nok største forandring bliver, at dommerne skal lunte mere ud til sidelinjen og gense situationer hvor der kan være straffespark, røde kort og lignende. I den forgangne sæson var det ofte blot meldinger fra VAR-rummet i Stockley Park der gjorde sig i den slags, men nu skal dommerne altså mere på arbejde og selv gense situationer.

En anden forandring, der nok kommer TV-seerne mest til gode, er at man nu først får det endelige billede at se, når der skal vurderes offside-situationer. Hidtil har man som seer været vidne til en mindre tegnestue med linjer i alskens farver, når VAR-rummet skulle vurdere offside-situationer. Nu kommer blot den endelige dom ledsaget af et billede.

 

Derudover er der en række andre teknikaliteter omkring brugen af VAR der er vedtaget. Dem kan du læse om lige her i den endelige udmelding fra Premier League.





TAGS   premier league   var  



Flere nyheder




















Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM