Next
STATS
Transfer Centre 
Virgil Van Dijk mod Crystal Palace

VIRGIL: DET HANDLER OM HVORDAN MAN REAGERER - DET GØR VI RIMELIG GODT

Nyhed

  • Skrevet af Patrick Pilov
    9 Måned(er) sidenVirgil Van Dijk forklarer hvor vigtige de tre point mod Crystal Palace var, men at det ikke er nemt, når de fleste af spillerne er afsted med landsholdene op til kampen.
Til klubbens egne pressefolk sagde Virgil Van Dijk efter kampen mod Crystal Palace:

"Det var en meget vigtig sejr. Alle ved hvor svært det er at komme her og spille, imod hvad der er et utrolig velorganiseret hold, og så efter en landskampspause. Så vi er rigtig glade for de tre point". Om den tætte kamp og det sene mål sagde han:

"Man skal være klar på at få en våd klud i hovedet, for det er hvad der sker i kampe. Det hele handler om hvordan man reagere, og det har vi gjort ret godt indtil videre.

"Det er klart, at vi forsøger at minimere de her situationer, vi forsøgte at holde nullet, men de scorede. Vi havde flere muligheder for at score endnu et mål og det er sådan man reagerer, og det er det vi har været rigtig gode til".

Van Dijk indrømmer dog også, at der manglede noget i første halvleg, og at de blev bedre efter pausen:

"Jeg tror vi skubbede lidt mere fremad og holdte vores linjer bedre. Vi var lidt tættere på hinanden og så kunne vi bedre putte pres på boldeholder. Det var bedre i anden halvleg, men vi kan gøre det meget bedre og det bliver det også, så ingen grund til bekymring".

 

TAGS   virgil van dijk   premier league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM