Next
STATS
Transfer Centre 
Trent Alexander-Arnolds indsats mod Leicester var en milepæl. Det siger Stephen Warnock

WARNOCK: TRENTS PRÆSTATION MOD LEICESTER VAR EN MILEPÆL

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenStephen Warnock mener at Liverpools indsats mod Leicester i december måned er sæsonens bedste fra Liverpool. Det siger han i et interview med LFCTV
Der var nok en Liverpool-fan eller to der havde deres bange anelser inden opgøret mod Leicester på King Power Stadium i december. Brendan Rodgers' mandskab var - noget overraskende - pludselig den nærmeste konkurrent til Liverpool i toppen af tabellen og en sejr var altafgørende for at fastholde afstanden til forfølgerne.

I det der blev en sand opvisning fra Klopps mandskab skilte især Trent Alexander-Arnold positivt ud.

Det siger den tidligere Liverpool-spiller Stephen Warnock til LFCTV

"Jeg synes Liverpool dominerede den kamp. Det var en af den slags kampe som alle så som en potentiel bananskræl. At tage til Leicester, en svær kamp, men i den kamp var Trent forrygende. Alt hvad han gjorde var utroligt."

Stephen Warnock mindes også tydeligt situationen der førte til Trents flotte mål i opgøret.

“Da han var med bolden tænkte jeg: 'Tag en berøring, få den yderligere ind i feltet', men han var fuld af selvtillid og hugget var storslået. På en måde viste det hvor langt han var kommet som spiller. Det var ikke bare et stort øjeblik for Liverpool. Det var også et stort øjeblik for Trent også. Det blev tydeligt for alle hvor meget kvalitet han egentlig besidder." 

Og Liverpools indsats i sejren over Leicester var, ifølge Warnock, den bedste vi har set i denne sæson.

“Det var endnu et øjeblik i sæsonen, hvor alle så med. De var taget til Leicester og havde destrueret dem. Leicester lå på andenpladsen i tabellen på det tidspunkt og alle tænkte, at hvis Leicester vandt eller fik en uafgjort med sig, så ville det åbne mesterskabskampen. Det var den bedste præstation fra Liverpool i denne sæson, hvis du spørger mig." 

 

TAGS   stephen warnock   interview  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM