Next
STATS
Transfer Centre 
Wijnaldum i aktion mod West Ham

WIJNALDUM: JEG VIL SPILLE TIL JEG ER 38 ÅR

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    15 Måned(er) sidenGini Wijnaldum ønsker en retur til hollandsk fodbold, når karrieren er i sit efterår. Det fortæller han i et interview.

Gini Wijnaldum har ingen planer om at lægge støvlerne på hylden lige foreløbigt. Faktisk planlægger han at spille indtil han er 38 år, hvis det lader sig gøre.

Det fortæller han til det hollandske medie Rijnmond. 

Her løfter Wijnaldum også sløret for sine tanker om at vende tilbage til Holland en dag.

"I fremtiden ser jeg mig selv spille for Feyenoord, PSV eller Sparta igen"

"Nogen gange ser jeg på Sparta og tænker, at det ville være skønt at bruge mine sidste år som professionel der. I Holland spillede jeg for tre klubber og jeg har stadig en god følelse omkring dem alle tre, men du kan kun vælge én."

"Jeg kan dog ikke love noget. Jeg lærer fra andre spillere også. Ruud Van Nistelrooy lovede engang at komme tilbage, men han skiftede mening."

"Det er unikt det jeg oplever lige nu. Du vil gerne spille på højeste niveau og vinde trofæer som Clarence Seedorf. Det er min drøm at spille så længe som muligt. Som ham (Seedorf, red.), Zlatan eller Ronaldo. Jeg vil gerne spille på højt niveau indtil jeg er 38 år."

Gini Wijnaldum har kontraktudløb med Liverpool til næste år. Helt nøjagtigt sommeren 2021.TAGS   gini wijnaldum  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM