Next
STATS
Transfer Centre 

WIJNALDUM SER FREM TIL VM FOR KLUBHOLD

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    18 Måned(er) sidenGini Wijnaldum ser frem til december måneds VM for klubhold, som han selvfølgelig håber på at gå hele vejen i.

"Jeg ser virkelig frem til at spille med i VM for klubhold. Da jeg var yngre så jeg Champions League-vinderne spille i turneringen. Det jeg bedst kan lide ved turneringen er, at hvis du vinder, så får du et mærke på trøjen. Det er noget du gerne vil opnå."

Gini Wijnaldum glæder sig til VM for klubhold, som Liverpool deltager i om en lille måneds tid. Kvalifikationen til VM for klubhold kræver en Champions League-titel, hvilket gør turneringen speciel for Gini Wijnaldum. 

"Det er det der gør turneringen så speciel. Først og fremmest er det virkelig svært at kvalificere sig til en turnering som den. Dernæst, så spiller du mod andre hold, der har knoklet for at kommet til turneringen. Det er derfor vi skal nyde det så meget, som du kan. Du ved nemlig ikke hvornår det er sidste gang, at du er med til en turnering som denne. På den anden side, hvis du gerne vil spille med i turneringen, så bliver du jo nødt til at vinde Champions League. Det giver noget ekstra til Champions League (...)"

Det der der nok optager de fleste fans, udover endnu et trofæ til skabet, er de berømte guldmærker som vinderholdet må iføre sig. Et mærke som Gini også gerne vil have på sin trøje.

"Jeg har set det på et par trøjer hos tidligere vindere. Når jeg taler om turneringen med familie og venner taler de også om det mærke. Det er noget du gerne vil have, for hver gang du så kigger på din trøje minder det dig om at du har vundet turneringen."

 TAGS   gini wijnaldum   VM for klubhold  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM