Next
STATS
Transfer Centre 

WIJNALDUM: VI ER SOM EN STOR FAMILIE

Nyhed

  • Skrevet af Patrick Pilov
    15 Måned(er) sidenGini Wijnaldum er den eneste tilbageværende nøglespiller i Jürgen Klopps mandskab, som ikke har bundet sig til klubben for en længere fremtid.

Men på trods af den manglende forløsning angående Wijnaldums kontraktsituation, så er han ikke sen til at male med den store pensel, når det drejer sig om den fantastiske stemning der er i omklædningsrummet:

"Der er ingen i klubben der vil sige, at det er svært at holde fokus på en kamp af gangen.

"Det handler nemlig om at gøre det bedste man kan, og vi har også en manager der har begge ben plantet på jorden, hvis nu koncentration slipper eller sådan noget.

"Vi er bygget op af et hold der ønsker at få så meget succes som mulig, og for at opnå dét, så kræver det 100% koncentration".

Wijnaldum fortæller også, at det er vigtigt at kunne fortælle hinanden ting man måske ikke altid ønsker at høre:

"Vi har allerede spillet sammen i nogle år, så vi kender også hinandens personligheder. Vi er en stor gruppe af venner. Når vi er sammen med hinanden, så har vi det som en stor familie.

"Nogle gange er man nødt til at være åbne overfor hinanden og fortælle hinanden ting man ikke vil høre, men det hjælper os med at blive bedre som hold.

"Vi forventer allesammen, at vi giver os 100% for hinanden og for holdet, og som hold er det vigtigt, at vi hjælper hinanden til at yde det bedste vi kan.

"Vi er bare ærlige overfor hinanden, og vi prøver at hjælpe hinanden så meget som muligt".TAGS   gini wijnaldum  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM