Next
STATS
Transfer Centre 

WIJNALDUM: VI KÆMPEDE TIL DET SIDSTE

Nyhed

  • Skrevet af Patrick Pilov
    18 Måned(er) sidenEfter gårsdagens kamp var Gini Wijnaldum tilfreds med den præstation han og hans holdkammerater leverede på banen, selvom det ikke blev til de store chancer.

Til Liverpools egen hjemmeside fortæller Gini Wijnaldum, at han var tilfreds med holdets præstation i kampen mod Napoli, selvom han mener de skulle have haft flere store chancer:

"Nogle gange så har man bare brug for noget til at skabe kampen - et mål eller noget momentum, så man kommer bedre med i kampen.

"Vi startede godt i anden halvleg, hvor vi var klart det bedste hold på banen, men det blev ikke til de store chancer, og det er noget vi er nødt til at arbejde på. I situationer hvor vi har bolden så meget, der skal vi være bedre til at skabe chancer", og den hollandske midtbanedynamo fortsætter:

"Vi forsøgte at kæmpe til sidste slutfløjt og det gjorde vi. Det var dejligt, at vi kunne score udligningen, og nu skal vi afgøre det hele mod Salcburg. Det er vigtigt vi ikke undervurderer Salzburg, for vi har set hvor gode de kan være".TAGS   gini wijnaldum   champions league   napoli   red bull salzburg  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM