MEDIE: LIVERPOOL KRÆVER HØJT BELØB, HVIS MIGNOLET SKAL VÆK ?>


  • FLERE STATISTIKKER


MEDIE: LIVERPOOL KRÆVER HØJT BELØB, HVIS MIGNOLET SKAL VÆK


Er der noget man ikke kan anklage Simon Mignolet for, så er det manglende professionalisme. Efter først at have været reserve til Loris Karius, blev han sidste sommer igen fast mand på bænken, da Liverpool hentede Alisson Becker. Der var dog ingen sure miner, tværtimod har Mignolet bakket op om Klopp og truppen hele sæsonen, uden undtagelser.

Nu skriver Standards journalist David Lynch, der følger Liverpool tæt, at kilder tæt på belgieren siger, at han er interesseret i at komme videre i sin karriere, men at Jürgen Klopp og Liverpool kommer til at kræve et højt beløb, hvis han skal lade ham gå. Klopp ser nemlig Simon Mignolet som en vital del af omklædningsrummet. Netop fællesskabsfølelsen og den gode stemning er en af Klopps kerneværdier som træner.

Mignolet, der som førnævnt er yderst professionel af natur, har endnu ikke ytret sig offentligt om sine fremtidsplaner. Og noget tyder på at det kommer til at tage noget tid før et skifte kan blive realiseret. Senest har Crystal Palace angiveligt fået afvist et bud på £8 millioner pund for keeperen. Et bud der skal stige betragteligt før Klopp overhoved vil overveje det.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned