KLOPP: DET BLIVER IKKE DET STØRSTE TRANSFERVINDUE NOGENSINDE ?>


  • FLERE STATISTIKKER


KLOPP: DET BLIVER IKKE DET STØRSTE TRANSFERVINDUE NOGENSINDE


Liverpool fik sparket godt gang i preseason med en 6-0-sejr over Tranmere torsdag aften på Prenton Park. God attitude, flotte præstationer fra de unge i truppen og ikke mindst en forrygende detalje fra Divock Origi.

Det var ikke kun de fremmødte fans der var begejstrede for hvad de så. Til klubbens hjemmeside har Jürgen Klopp også de store roser fremme:

Det var en fremragende præstation af drengene i begge halvlege. Vi spillede virkelig god fodbold mod en fysisk stærk modstander. Drengen lod bolden gøre arbejdet, bolden var konstant i bevægelse, så spillet blev flydende. Jeg kunne lide hvad jeg så. Alle de individuelle præstationer var gode, taktisk var vi gode, i presspillet var vi gode, genpres. Jeg kunne godt lide kampen.

Adspurgt om Liverpools planer for transfervinduet og om der vil blive hentet forstærkninger svarede Klopp følgende: 

Vi har allerede hentet de forstærkninger vi skal bruge. Det er bare jer der ikke har fattet det endnu. Rhian Brewster og Oxlade-Chamberlain spillede ikke sidste år. Alle de unge spillere her i dag. De er alle nye spillere for os, og det er en god ting. Transfermarkedet er åbent indtil d. 8. august. Hele Europa havde idéen om at lukke transfervinduet tidligt, og det eneste land der så gjorde det var England. Så vi lukker det tre uger før alle andre. Vi vil se hvad der kommer til at ske, men jeg tror ikke det bliver det største transfervindue for os nogensinde.

Selvom stort selv alle kom i aktion måtte Sepp van den Berg se til fra tilskuerpladserne, da han stadig mangler godkendelse fra FIFA til at kunne spille for Liverpool. Klopp blev spurgt om van den Berg ville blive en fast del af førsteholdet den kommende sæson:

Det er op til ham selv. Jeg har åbnet døren, men det er op til drengene selv at gå gennem den. Han er vidunderlig spiller, men på grund af FIFA-regler er han ikke til rådighed lige nu, men vi har andre gode spillere. Han har tænkt at hans fremtid skal være her og jeg tænkte det samme, så nu er han her og nu skal vi arbejde sammen. Han er 17 år gammel, og når du ser ham glemmer du han er 17, men det er han, så der er stadig en masse at lære endnu. 

Klopp kom også ind på Rhian Brewster, der scorede to på en enkelt havleg, og her svarede han på om der venter en stor sæson for unge Brewster:

100 procent, men så igen så afhænger det også af ham. Divock Origi bliver, åbenlyst, hvilket er godt nyt. Bobby Firmino er stadig her. Rhian Brewster er en topangriber, et toptalent og jeg er virkelig tilfreds. Jeg har allerede fortalt ham, at han har en vigtig rolle i år, men hvor vigtig? Igen afhænger det af ham og det må vi vente og se. Der vil komme muligheder til ham. Det er jeg helt sikker på 

 

OBS
Tidlig fredag eftermiddag udkommer vores første preseason-udsendelse i vores podcast Kopcast. Her vender vi blandt andet kampen mod Tranmere og transfervinduet. Abonnér på Kopcast i din faste podcastapp og lyt med.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned