VAN DIJK: VI VIL FORSØGE AT VINDE ALLE TURNERINGER ?>


  • FLERE STATISTIKKER


VAN DIJK: VI VIL FORSØGE AT VINDE ALLE TURNERINGER


Virgil van Dijk er tilbage efter sidste sæsons store triumfer, og han er klar til at give den endnu en skalle i den kommende sæson. VVD vandt sidste sæsons PFA Players' Player of The Season, Champions League og vurderes af de fleste til at være verdens bedste forsvarsspiller i øjeblikket, og det har betydet, VVD nu for alvor er med i snakken som en mulig vinder af Ballon d'Or.

I et interview med klubben snakker han den forgangne sæson, næste sæson og hans muligheder for at vinde den prestigefyldte pris:

"Det var selvfølgelig en fantastisk sæson på det personlige plan, men også med holdet. Den kunne have været endnu mere speciel og fantastisk hvis vi havde vundet Premier League, men jeg synes vi har gjort store fremskridt over det seneste år til halvandet, hvor jeg har været i klubben".

Om Ballon d'Or siger han:

"Det er en ære, at folk snakker om det, men hvad kan jeg gøre. Jeg har ingen indflydelse på noget. De folk der har indflydelse på det, det er dem der beslutter hvem der vinder. Jeg kan ikke benægte, at jeg har havde en ret god sæson sidste år, så det eneste jeg kan gøre er, at fokusere på den nye sæson, blive klar, forblive klar og forhåbentlig præstere endnu bedre end sidste år".

Om den kommende sæson fortæller VVD om både personlige og fælles mål for klubben:

"At holde mig kampklar, spille så mange kampe som muligt og spille på et kontinuerligt niveau. Det er mine personlige mål. Klubbens mål er, at konkurrere i alle turneringer vi er med i. Det bliver selvfølgelig hårdt, da der er så mange og Premier League er så hård, men det eneste vi kan gøre er at prøve. Vi vil give alt hvad vi har og vi har kvaliteten til det. Så vi må se hvor det fører os hen".
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned