CARRAGHER: LIVERPOOL HOLDT ØJE MED SESSEGNON ?>


  • FLERE STATISTIKKER


CARRAGHER: LIVERPOOL HOLDT ØJE MED SESSEGNON


Transfervinduet er for længst lukket for Premier League-klubberne, men selvom festen er slut og klubberne må vente til januar før de kan handle ind igen, dukker der stadig historier og insiderviden op. Jamie Carragher er den seneste mand i rækken. Forleden kunne han berette om den nytilkomne Tottenham-spiller Ryan Sessegnon og Liverpool.

Ifølge Liverpool Echo sagde Jamie Carragher, at Liverpool har holdt øje med Ryan Sessegnon i Fulham:

"Jeg ved at Liverpool har holdt øje med Ryan Sessegnon og de så en spiller til fremtiden, fremfor en der kunne gå direkte ind i startopstillingen med det samme." 

Carragher bidrager også med sit syn på Tottenhams vindue, hvor han igen skeler til blandt andre Liverpool.

"Denne her sommer har de investeret i truppen, men hvor mange af de emner ville Manchester CIty eller Liverpool have? De er klubberne som Pochettino sammenligner sin trup med nu. (...) Pochettino arbejder igen med en spiller som skal udvikles henover tid i stedet for en spiller der kan gå og gøre en forskel med det samme."

Sessegnon skiftede til Tottenham i det netop overståede sommervindue for en pris på £25m plus John Onomah, selvom Liverpool ifølge flere medier var interesserede, kom klubben aldrig med noget bud.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned