NYE ANSIGTER SKINNER PÅ U18, MENS U23 MÅTTE SE SIG SLÅET ?>


  • FLERE STATISTIKKER


NYE ANSIGTER SKINNER PÅ U18, MENS U23 MÅTTE SE SIG SLÅET


Lørdag kl. 12 var Liverpools U18-hold i aktion i Premier League U18, da de spillede deres første hjemmekamp i sæsonen imod Stoke. Det har det med at være nogle tætte kampe, når de to hold tørner ud mod hinanden, og denne gang skulle ikke være anderledes. Mens U18-holdet skulle følge op på en 1-7-sejr, så skulle U23-holdet forsøge at rejse sig fra et 0-4-nederlag til Spurs, da de gæstede Stamford Bridge og Chelsea.

 

U18-holdet:

U18-manager havde naturligt valgt at kopiere opstillingen fra sæsonens første opgør mod Blackburn, men det skulle dog være knap så flydende fodbold i denne omgang, mod et velspillende Stoke-hold. Stoke startede klart bedst, og et af de nye ansigter Jarrel Quansah fik clearet bolden på stregen efter få minutter.

Der gik dog ikke længe, før Liverpool viste deres kyniske side frem, da Matteo Ritaccio lagde en flot bold i dybden til Jake Cain, som kunne prikke bolden stille og roligt i kassen til 1-0. et kvarter før pausen, kunne Stoke dog fortjent udligne, da en bold blev headed på stolpen og Ethan Varian stod helt fri foran mål.

Kort tid efter tog vi dog føringen igen, da Tom Hill brød igennem i højre side af Stokes felt og konsekvent sendte bolden ind nederst ved fjerneste stolpe. Fra starten af anden halvleg fik piben en anden lyd. De unge Reds var altdominerende, og det var kun en målmand i storform der gjorde, at de ikke var oppe med to eller tre mål efter 55 min.

Det endte dog med at være Stoke der fik sendt bolden i kassen, da de brød igennem på venstre side. En bold blev lagt tilbage til Pat Jarrett på kanten af feltet, som chippede bolden flot op i krydset ved fjerneste stolpe, uden chance for Winterbottom i målet.

Liverpool pressede på for sejren, og den skulle da også komme, da Jake Cain sendte en lang dyb bold indover Stokes forsvar, hvor en jagtende Layton Stewart, på akrobatisk vis, kunne prikke bolden indover keeperen med sit første touch til slutresultatet 3-2.

 

U23-holdet:

To nederlag i to kampe skulle vendes til noget positivt, og Sepp van den Berg og Ki-Jana Hoever var tilbage i startopstillingen, efter de missede kampen mod Spurs fordi de trænede med førsteholdet. Det var dog en Chelsea-opstillingen med både Michy Batshuayi og Antonio Rüdiger fra start.

Selvom det var tydeligt at se, at vores drenge forsøgte sig med teknisk spil, så var det Chelsea der var dominerende. Det var da også de to landsholdsspillere Batshuayi og Rüdiger der viste sig frem, da sidstnævnte lagde en fin bold til den belgiske angriber, der koliderede med Kelleher i målet. Batshuayi var dog hurtigst på bolden og kunne bringe Chelsea foran fem minutter før pausen.

I det første minut efter pausen blev føringen dog fordoblet, da Chelsea fuldstændig splittede forsvaret ad, inden en fuldstændig fri Batshuayi let kunne prikke bolden i kassen til 2-0.

De unge drenge svarede dog pænt igen, og forsøgte at bringe sig tilbage i kampen, dog uden at skabe de helt store chancer, og det var bestemt ikke ufortjent, da Chelseas Anjori adriblede flere spillere i forsvarskæden og kunne sende bolden i kassen til slutresultatet 3-0.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned