ACHTERBERG MED SENESTE NYT OM ADRIÁN & ALISSON ?>


  • FLERE STATISTIKKER


ACHTERBERG MED SENESTE NYT OM ADRIÁN & ALISSON


Målmandstræner John Achterberg har i dén grad haft noget at se til de sidste par måneder. Målmændene er faldet som fluer og nye reserver skal som bekendt spilles ind, hvis hele korthuset ikke skal vælte. Adrián har haft en fornem start på sin tilværelse i klubben, mens Alisson stadig døjer med sin skade. Få seneste meldinger om vores keepere her:

Om Adrián:

“Vi har haft et par ekstra sessions. Adrián kom sent til os i sommer og fik derefter en ankelskade. Derfor tænkte vi at det ville være en fordel at have et par ekstra sessions. Han har også haft et par fridage, men ikke hele ugen. Han har lige skullet vænne sig til at spille på den måde som vi gør, men han har gjort det godt. Vi kunne ikke være gladere for hvordan det er gået indtil videre."

Om Alisson: 

“De sidste par dage har han været med ude på banen for at gribe lidt bolde og lave lidt fodarbejde, såvel som små afleveringsøvelser. Det går stille og roligt fremad, men det er svært at sige hvor lang tid der kommer til at gå eller hvordan det udvikler sig. Det har brug for tid og vi kan ikke se for langt frem. Vi tager hver dag som den kommer, ser hvordan det føles og så forbedrer vi det derfra."

 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned