OFFICIELT: SALAH ER MÅNEDENS SPILLER I AUGUST ?>


  • FLERE STATISTIKKER


OFFICIELT: SALAH ER MÅNEDENS SPILLER I AUGUST


Mohamed Salah har haft en fremragende august måned, hvor det er blevet til adskillige scoringer og et trofæ. Nu kan egypteren føje endnu en pokal til trofæhylden derhjemme. Han er nemlig Standard Chartered Player of the Month. Det har Liverpool offentliggjort på sin hjemmeside torsdag eftermiddag.

I forbindelse med annonceringen af Salah som månedens spiller har han sagt et par ord til klubbens hjemmeside.

“Jeg er glad for at vinde denne pris, men det vigtigste er, som jeg har sagt før, at vi vinder kampe. Vi har vundet alle vores kampe i ligaen i den forgangne måned . Vi har nået flotte resultater, så nu skal vi bare fortsætte med at fokusere på vores kampe og blive ved med at vinde."

“Vi har haft en god måned. Vi har vundet et trofæ undervejs, så det var nærmest ubegribeligt for os som hold."

Adspurgt om Salahs mål mod Arsenal, hvor David Luiz blev passeret med et enkelt ryk, var et af de bedste mål Salah har scoret, smiler han:

“Ja det var et af mine bedste. Jeg kan ikke sige at det var mit bedste indtil videre, men jeg kunne godt lide det. Det var på et vigtigt tidspunkt for holdet at føle sig komfortabelt i kampen, fordi stillingen var 2-0 og de spillede godt. Så vi blev nødt til at dræbe kampen og der tror jeg at det mål gjorde forskellen."

 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned