AGENT OM KLOPPS FREMTID: VEJRET SPILLER OGSÅ IND ?>


  • FLERE STATISTIKKER


AGENT OM KLOPPS FREMTID: VEJRET SPILLER OGSÅ IND


Er der en mand der ikke behøver være nervøs for sin fremtid, så er det Jürgen Klopp. På bare 4 år har han genrejst Liverpool og gjort det til en af Europas vel nok bedste klubber igen. En indsats som Liverpool helt åbenlyst ønsker fortsætter i mange år endnu, men Klopps agent afventer stadig en anelse.

Det skriver Liverpool Echo i en artikel, hvor de har fundet udtalelser fra Klopps agent.

"Jürgen's kontrakt varer stadig til 2022 og det er en offentlig hemmelighed, at klubben gerne vil forlænge, men har altså stadig en del tid til det."

"Man bliver nødt til at vente og se hvordan det hele udvikler sig. Om klimaforandringerne også bringer bedre vejr til England eller kun til Tyskland."

"Jeg husker at I november eller December spurgte Liverpool første gang om en tidlig kontraktforlængelse. Jeg sagde 'Lad os vente'. Ulla (Klopps kone, red.) og Jürgen står op op morgenen og det er mørkt. Når vi mødes igen om aftenen er også mørkt eller gråt og der er støvregn"

"I vinterpausen i Tyskland, når vejret er virkelig dårligt, tager klubberne på ferie i to uger. Så kommer de tilbage og flyver direkte i træningslejr i solen i adskillige dage." 

"Imellemtiden skal en engelsk træner nogen gange forberede op til 13 kampe. De er allerede udmattede og det er ikke så let." 

Kosicke siger også, at der er stadig er tid til at diskutere en ny aftale for Klopp og klubben, men at det samtaler endnu ikke er begyndt.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned